Hírek :
  • Kékestető Sícentrum NYITVA!  

  •  
  • SZERDA REGGEL már teljes felvonóhosszban - 1 km hosszú sípályán - lehet síelni!

    

   Síeljen a Vendégházunktól 15 percre, Magyarország legmagasabb pontján KÉKESEN!!!

    

   NYITVA!!!

    

Búzásvölgyi horgásztó

Domoszlói-tó

Domoszlói-tó A Mátra déli oldalában fekvő község kiváló pihenő, és kirándulóhely mindazok számára, akik a csendet, a nyugalmat, a szépet keresik térségünkben. A település megközelíthető Gyöngyös, Eger és 3-as út irányából is.

 

 

 

 

A Mátra déli oldalában fekvő község kiváló pihenő, és kirándulóhely mindazok számára, akik a csendet, a nyugalmat, a szépet keresik térségünkben. A település megközelíthető Gyöngyös, Eger és 3-as út irányából is.

A Domoszlói-tó a Tarjánka-patak vízfolyásával egyezően haladva érhető el. Az 54 hektáros vízfelületű mesterségesen kialakított tó a horgászok paradicsoma. A kristálytiszta vizű tóba havonta telepítenek halakat. A tóban található halak: ponty, csuka, süllő, amúr, kárász, keszeg, harcsa, balin. A domoszlói tavon csónakból is lehet horgászni. Természetesen lehetőség van éjszakai horgászásra is. A tó partján lehetőség nyílik sátrazásra is. A Mátrában egyedülálló módon vizesblokk áll a kempingezők részére. Lakókocsit is lehet bérelni éjszakai menedékként. A nagyon szép környezetben található tó partján esőbeálló, nyársaló hely teszi teljessé a kikapcsolódást.